Про це він розповів на своєму каналі.

“Папа Римський закликав Україну до розмови, переговорів, використовуючи дуже погане словосполучення. Мовляв, переговори – це не слабкість, це сила, і треба мати мужність підняти білий прапор. Краще б він це не говорив, бо Папа Римський – людина не військова, а білий прапор – це ознака капітуляції”, - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, між переговорами та прийняттям капітуляції є величезна різниця. Як зазначив Дмитро Співак, пропонувати Україні, яка величезною ціною бореться за свою свободу, – як мінімум принизливо та образливо.

“І тому я абсолютно згоден із тією негативною реакцією, яка сьогодні є в Україні і серед звичайних людей, і політиків, і журналістів. Після двох років війни не пропонують заради миру на Землі капітулювати. Краще запропонував би росії вивести війська”, - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, коли ЗСУ зможуть скористатися допомогою, яка зараз іде від США та Чехії.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про чотирнадцять загиблих та десятки поранених: терористичні війська Росії завдали страшного удару по Одесі.