Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Що буде далі і чого нам очікувати далі? Слухайте, таким чином путін передав вісточку, меседж Європі, що йому на всіх начхати і взагалі байдуже, що вони будуть думати. Хочу, щоб наші друзі з Європи зрозуміли, що ця худоба вважає, що для нього немає ніяких правил. Так, ця худоба вважає, що він може робити все, що він хоче», - стверджує Георгій Біркадзе.

До того ж, констатує він, ми не надто бачили якісь виступи, протести чи демонстрації у росії через ці «вибори» і фальсифікацію результатів, росіяни все це просто схавали. Тому, підкреслює експерт, ми ще раз переконалися, що у цих людей у генетиці бути рабами, у них таке мислення, що їм потрібен цар.

Принагідно він нагадує, що 38% людей у росії живуть нижче прожиткового мінімуму, 32% не мають центрального водопостачання, 35% - газу. За словами експерта, якщо порахувати ці відсотки від 140 мільйонів населення, то це ж величезна кількість людей, і їх влаштовує, що путін уже 25 років за кермом, а життя кращим не стає.

«Ми можемо тільки побажати їм, щоб вони розвалились, я про це мрію. Буду говорити правду, так, це моя мрія. Також я вважаю, що обов'язково буде час, коли в росії буде повстання», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тимошенко розповіла, чому була проти закону про медичну марихуану.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе оцінив ідею відправити французькі війська в Україну.