Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, насправді про це раніше говорив і керівник ГУР Буданов, що такі дані відсутні. Можливо, міркує він, дійсно просто немає якихось доказів, і це зараз породжує підозри, що пригожин може бути живим.

«Чесно скажу, я цьому не вірю, розуміючи, який путін злий. Приклад можу вам дати, конкретний приклад – Скрипалі, вони собі жили, нікого не чіпали, але він вважав, що потрібно приїхати і отруїти. Його (ред. – путіна) запитав один американський журналіст, чи вміє він прощати, і він сказав: «Звісно, але не все». Я вважаю, що це людина, яка не може пробачити, він завжди такий закомплексований», - розповідає Георгій Біркадзе.

А зі смерті пригожина, нагадує він, пройшло уже більше, ніж пів року, і ми не живемо у кам’яному віці, тому, можливо, у цій ситуації все не так просто і прозоро. За словами експерта, він припускає, що пригожин може бути живим, але дає цьому припущенню не більше 5%.

«Ні, він не почне (ред. – другу революцію, якщо живий). У мене є інформація, що інші військові, які сьогодні не задоволені, готові і будуть починати бунт. І цю інформацію маємо від ГУР», - зазначає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чого нам очікувати після «виборів» путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чи став Залужний уже готовим політиком.