Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи зможуть рашисти цієї весни запустити сухопутний залізничний шлях вздовж узбережжя Азовського моря як аналог Кримському мосту? Вони вже будують.

Тут Десятка пентаклів, бабла ввалили і бабло відмили. Вкладено Десятку пентаклів, а насправді П’ятірку. Тобто половину просто десь гарно так загубили.

Так, процес у них дійсно побудови є, бо Колесо Фортуни, дійсно є. Дійсно вони хочуть до теплого періоду часу, це не про весну, це, ймовірніше, про літо, про таку середину літа. Вони хочуть, щоб воно запрацювало, але випадають для них у цьому питанні певні проблеми характеру, який вони вже бачили.

На якихось ділянках або у якихось точках буде певний Дурень, обнулення. Я не здивуюся, якщо де-небудь партизани не просто підірвуть так, що можна відремонтувати, а підірвуть так, що не відремонтуєш швидко. Словом, невідворотний процес затягування добудови цієї залізної дороги.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Якщо враховувати те, що на цьому будуть зароблятися скажені гроші, то це її вигідно будувати вічно.

Так. І в мене знову випадає, що, найімовірніше, будуть якісь достатньо агресивні атаки, які мають завадити процесу будування, або дочекатися, поки вони побудують, а потім завадити процесу пересування нею. Словом, ніхто не дасть їм спокійно її збудувати і паровозики пускати.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що плани росії на цей рік не реалізуються, насправді її чекає економічний занепад.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи буде кремль мститися за прорив російських добровольців через кордон.