Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

«А ти відчуваєш, що росіяни після падіння путінського режиму (бо до цього це не станеться, я це чудово розумію), усвідомлюють, що вони наробили, скільки зла та лиха вони принесли? І що вони через внутрішнє усвідомлення та прийняття прийдуть до того, що вони дійсно за це мають понести відповідальність моральну та фінансову?», - розмірковує Олексій Буряченко.

Як стверджує гість програми, росіяни до цього усвідомлення просто так не прийдуть, у росії взагалі хоч чогось досягти можна лише через силу. До того ж, додає він, росіяни жодним чином не приймуть своєї поразки, і тим паче не збираються і не хочуть платити репарації Україні. А основна маса громадян, констатує експерт, взагалі відгородилася від того, що відбувається, тому багато хто не захоче нести жодної відповідальності за цей геноцид.

«Ось саме репарації. Саме ось переважно чомусь регіональні політики, опозиційні регіональні політики так вважають. Ну, з одного боку, справедливо, що це поневоленні народи, але їх поневолив не путін, а все-таки за радянських часів, це велика історія. Знову-таки, вони ось уже зараз заявляють, що ми тут ні до чого, ми самі поневолені», - розповідає Андрій Сідєльніков.

Проте, стверджує він, звичайно ж, репарації торкнуться кожного росіянина фактично, збитки України від війни зростають з кожним днем, за це все має хтось відповісти. І справа тут, розмірковує експерт, навіть не в путіні, так, він військовий злочинець, тут нема чого обговорювати, але винні і всі його спільники, і всі люди, які вкидали бюлетені на цих «виборах», і всі злочинці, яких породив цей режим.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бондаренко розповів, чому сенатор Ліндсі Грем вимагає від нашої влади жорсткої мобілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи добудують росіяни свою залізничну колію через окуповані українські території.