Про це він розповів на каналі «Прогноз».

МЗС Польщі сказало, що у НАТО розглядають варіанти збиття російських ракет біля своїх кордонів. Ми знаємо, що Польща піднімає F-16. Чи будуть вони гатити по ракетах на території України, коли вони будуть долітати на відстань 10, 20, 30 км до польських кордонів?

А там взагалі цікавий розклад на це запитань. Щось вони не дозіб'ють. Випадає за розкладом формат того, що повинна бути якась трагедія, випадок, пов'язаний з цими діями, але не на території України.

Як Польща відреагує на ракети на їхній території?

Занепокоєнням, напевно. Зараз подивимось. Тут питання знаєте, у чому? Ну, ракета – це не далекобійник із зерном, трактором її не зупиниш. Я на 100% впевнений в тому, що будуть ркйнівні процеси, стан занепокоєності, але при цьому вони будуть відтерміновувати свою участь у цих процесах якомога довше.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Вони розуміють загрозу, вони розуміють реальну загрозу від росії щодо своїх територій, але вони будуть до останнього відтерміновувати свою участь в цій війні.

Але все ж таки їм прийдеться взяти участь?

Так.

Тобто розмови про те, що військовий контингент буде введено в Україну, - це не просто розмови, а невідворотна реальність?

Невідворотна реальність. І тут момент того, що багато майстрів про це казали, багато минулого року. Якщо ви не хочете допомагати Україні або ви заважаєте веденню цієї війни, значить, буде ситуація, коли ви будете змушені самостійно вступати у цю війну. Або, якщо будете затягувати, вже тоді навіть така ймовірність є, що війна може прийти до вашої території.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи добудують росіяни свій залізничний шлях через окуповані українські території.

Також Знай.ua писав про те, що Максімуза розповіла, чи впораємося ми із російськими «Цирконами».