Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, ми часто впадаємо у крайнощі: або у росії все працює, полетять ракети, поїде зброя, або у них там насправді все погано. За його словами, гіперзвукові ракети у них є, але є й проблеми з ними, і, продемонструвавши їх, сіли в калюжу. Зокрема, констатує експерт, це вже раніше було з «Кинджалами», тепер могли би тримати у таємниці «Циркони», проводити навчання, щоб він залишався загадкою для Заходу і лякав усіх.

«Тепер на Заході знають, що і «Циркон» фактично можна взяти Patriot, «Кинджал» і «Циркон». Як мінімум два ось цих вундерваффе іграшкових путіна збиваються Patriot. І, фактично, маючи Patriot, маючи сучасні зенітно-ракетні комплекси, можна з цим справлятися. Ось який сигнал подається зараз. Тому сіли в калюжу», - пояснює Олександр Мусієнко.

На його думку, оця російська вітрина, розмови, що у них воєнна економіка і виробляється багато зброї, іноді просто для масовості, щоб продемонструвати щось, щоб їх усі боялися, словом, пропаганда. Отож, констатує експерт, так, «Циркон» летить, але все ж поставлених завдань ракета не досягає наразі, ще й стільки їхніх-вчених розробників за це посадили, що це явно говорить про проблеми.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що далі чекає на росію після теракту в «Крокусі».

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Сидельников розповів, чи росіяни усвідомлюють жах війни, яку вони розпочали в Україні.