Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«ІГІЛ головним ворогом бачить Тегеран, який відчуває на собі щоразу вплив терактами і цього року, і минулого тощо. росія - військовий союзник Ірану, і, відповідно, удари по москві - це зокрема ще й сигнал про те, що цей контакт з Іраном і ядерна співпраця може призвести до найсумніших подій», - пояснює Марк Фейгін.

Загалом, розповідає він, мета ІДІЛ – це глобальний халіфат, всіх невірних навернути в істинну віру, і навряд чи цього можна досягти, вбивши там 150 людей. Тому, констатує опозиціонер, це терористичний акт, насильство заради насильства.

Крім того, додає гість програми, незрозуміло, яка вигода від цього всього Україні, адже саме її звинувачує путін, патрушев і всі пропагандисти. За його словами, такий теракт ніяк не зупинить війну, нікого там не залякає, адже населення безсловесне, воно взагалі ніяких прав не має, і його не запитують, вести війну чи ні.

«І москва звинувачує ще й Захід. Ну, зачекайте, це взагалі суперечить. Захід попереджав про цей теракт, публічно попереджав, непублічно попереджав. Слухайте, якби Захід був дуже зацікавлений, навіщо йому попереджати? Тому москва намагається відіграти на свою користь усе: з ІДІЛ, з Україною, із Заходом», - підсумовує Марк Фейгін.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому насправді Білий дім не хоче, щоб ми знищували російські НПЗ.

Також Знай.ua писав про те, що Максимуза розповіла, чи впораємося ми з російськими «Цирконами».