Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, раніше Литвиненко працював у зовнішній розвідці, був там головою, особисто він його не знає, але чув, що це людина така спокійна, дуже порядна, хоча у нього й був якийсь неадекватний заступник.

«Я хочу, щоб ми розуміли, що ми повинні оцінювати людей, яких визначають на посади, першорядно за професіоналізмом, так а другорядно за патріотизмом. Тому що ми іноді помиляємось і чомусь вважаємо, що от людина патріотична, і вона обов'язково повинна бути на цій посаді. Я вважаю, що патріотична людина – це ще не означає, що вона буде ефективно працювати і показувати гарний результат», - пояснює Георгій Біркадзе.

Щодо Данілова, зазначає він, то кажуть, що його відставили через перекривлення прізвища китайського спецпредставника Лі Хуея і різкі висловлювання. Експерт нагадує, що насправді у нас і президент різко висловлюється щодо путіна, а китайці все ж таки підтримують росіян із їхньою агресією. І за це, підкреслює він, ми тільки більше поважаємо Зеленського, таких офіційних осіб більше немає, так, Байден називав путіна вбивцею, але потім казав, що не те мав на увазі.

Як повідомляв Знай.ua, Фейгін розповів, як Захід, Україна та російські добровольці можуть знищити путінський режим.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, де Україна може знайти людей для фронту.