Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, теракт у «Крокусі» дійсно відбувся за підтримки ІДІЛ, але і кремль 100% знав про те, що відбудеться, тільки от вирішив не перешкоджати, а просто використати це все на свою користь. І Україні, підкреслює він, точно до цього аж ніяк не причетна.

«Хочу нагадати, як відбувався на росії буйнакський терор, Норд-Ост, рязанський цукор. І я вважаю, що світ обов'язково рано чи пізно буде виводити якусь формулу терористів. За шкалою Ріхтера ми визначаємо, який був землетрус, і обов'язково світ не сьогодні, так завтра буде шукати якісь такі же схожі формули, які будуть визначати тероризм. От я хочу запропонувати на повному серйозі, щоб це визначалось, наприклад, за шкалою путіна, тому що він терористом №1», - міркує Георгій Біркадзе.

На його думку, теракт у «Крокусі» був десь на 5 балів із 10, а от на 9-10 балів це було у Беслані, коли вбили 388 дітей, і у цьому брав участь путін. Хто би що не розповідав, стверджує експерт, обов'язково буде так, що за це повинні будуть відповідати, і я впевнений, що за це будуть відповідати у росії.

«Про цей терор було попередження, 8 та 9 березня були офіційні заяви семи посольств, що буде теракт. І ніхто нічого не зробив, я маю на увазі владу росії. Чому? Тому що вони вирішили, що це потрібно їм використовувати на свою користь, і вони це зробили», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубов прокоментував заяву Роба Бауера про те, що росія виробляє більше зброї, ніж очікувало НАТО, і Україні треба нарощувати свій ВПК.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи впорається Литвиненко на посаді секретаря РНБО.