Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я не розумію взагалі, що відбувається в тому плані, що ми хочемо структурою, яка живе за штатним розкладом мирного часу, з відношенням офіцерів і посадових осіб мирного часу, за рахунок якихось людей, які необачно, за волею серця пішли в цю молотилку, виграти війну. Для мене це гучна несправедливість», - підкреслює Олександр Новохатський.

Як він зазначає, це привід кричати, але цей крик тоне серед хору людей, які кажуть, що все класно, треба вірити у ЗСУ, треба у генералів. За словами гостя програми, на його плечах виросло з десяток генералів, але це звичайні люди. І питання сьогодні в тому, пояснює він, що державні органи не виконують своїх безпосередніх функцій, які є їхніми природніми, адже захист країни - це не обов'язок людини, яка на вулиці сіє хліб чи пасе корову.

«Ми, сидячи в теплих кріслах, займаємося питанням: треба нам ротацію чи не треба нам ротацію? Ми ці питання не мусимо вирішувати. Наше питання, які ми мусимо сьогодні вирішувати, це шукати людей, здатних поміняти оцих невігласів у посадових кріслах», - стверджує Олександр Новохатський.

Так, констатує він, хтось скаже, що це неможливо, бо йде війна і політичного життя немає, але це не так, адже не у всіх людей йде війна, а політика – органічна складова будь-якої людської спільноти у будь-який час.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Саакян заявив, що до наших внутрішніх переселенців треба ставитися саме як до активу, це люди, які вже підняли і Запоріжжя, і Маріуполь до вторгнення.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як кремль міг підготувати теракт у «Крокусі» за спиною ІДІЛ.