Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Оракул показує доволі складний місяць для Одеси. Я навіть сказала б, дуже складний, вкрай складний. Саме у квітні бажано одеситам виїжджати кудись на дачі, подалі від центру міста. М'яко кажучи, поганий розклад справ на квітень в Одесі. Перша карта говорить про те, що буквально першого ж тижня чекають на Одесу обстріли.

Люди в Одесі дуже втомилися, взагалі обстріли їх замучили. І буде попадання у щось, до чого люди вже звикли. Тобто люди звикли, що це існує, що це є, що для них це звичне місце. І тут якоїсь миті все втратить сенс, вони перестануть це бачити, вони перестануть це спостерігати. Тобто йде втрата якоїсь звички, чогось звичного.

Або, скажімо, люди звикли чимось користуватися. Ну, ось як в Одесі було зовсім недавно, що через прильоти по інфраструктурі не ходив кілька днів електротранспорт. Тобто це втрата звичного життя, ти виходиш і не можеш сісти на трамвай, тролейбус, не можеш кудись поїхати.

Тобто щось станеться першого тижня, що знову зупинить звичний уклад. І певною мірою деякі люди можуть навіть втратити життєві орієнтири від безпорадності, бо не знатимуть, що ж чекає далі. Повне непорозуміння буде ситуації і дуже багато сумнівів, і помилок.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Александрова розповіла, чи Україна перекриє повітря російським агентам.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, кому і навіщо був потрібний теракт у «Крокусі».