Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми дуже гарно пам'ятаємо, скільки раз був у нас наступ з білорусі, ну, крім цих чотирьох напрямків, коли Україна хотіла напасти на білорусь. Разів 10 я точно чув, що все, завтра буде напад, уже на кордоні йде бій, стрілецька зброя…, - зазначає Георгій Біркадзе.

Як він розповідає, у білорусі є 30 тисяч російських військових, але нема зброї. Адже, нагадує експерт, наприкінці 2022 року, на початку 2023 року вони відвантажили важку техніку, снаряди і патрони на Південь нашої країни, таким чином допомагаючи росіянам у війні.

Загалом в Україні, продовжує експерт, приблизно 600 тисяч російських військових, це дуже велика кількість, а зокрема на Куп’янському напрямку – 100 000 людей, із них 60 000 – це підмога, яка обслуговує всіх, а 40 000 - це військові. Отож, констатує він, для наступу на Харків це дуже мало.

«Якщо брати Харківський напрямок, то я вважаю, що сьогодні це дуже мало. Офіційно звертався головнокомандувач Сирський, що це буде дуже для окупантів важкий напрямок, він запевнив, що сьогодні там готовий зустрічати ворога, і він закликав бути спокійними і впевненими, що все буде гаразд», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський назвав головні проблеми СБУ і розповів, як їх виправити.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому Польща не розблоковує кордон.