Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Тут у нас іде період, який пов'язаний з планетою Кету. Кету вже завершує, забирає, раптовий досить період, непрогнозований, період раптових змін. Цей період уже почався, ми вже в нього ввійшли, це з 28 березня, і він буде тривати до 24 травня, поки не почнеться у нас сильніша смуга.

Він пройде під символом стріли, яка повертає нам позитивну все-таки карму, незважаючи на все. Але цей період буде пов'язаний із повтореннями. Символ лук з натягнутою тятивою, стрілець, коли стріляє, бачить ціль, навряд чи влучить з першого разу, завжди треба ще раз і ще раз повторювати, тоді ми досягнемо результату.

Але ще цей період пов'язаний з поверненнями. Буде повернення ситуації, буде занурення знову в ті ж самій ситуації. Тут ще Меркурій ретроградний, він теж повертає в незавершені ситуації. Попалися новини, що Польща знову заблокувала пропускний пункт, знову там щось починається, що лукашенко знову каже, що буде наступ. Ясно, що зараз багато брехні, Меркурій буде в падінні, не треба вірити всій інформації.

Але от цей період саме до травня пов'язаний з повторенням якихось ситуацій для того, щоб їх повирішувати. Тобто нічого нового, ніяких зрушень нових, нічого такого не буде відбуватися. Ми застрягли в болоті і не можемо з нього вийти. От зараз і є ментально таке відчуття, думаю, це відчуття є в кожного в житті, тому що на всіх впливає, що ми ніби застрягли, що ми не можемо робити якісь серйозні кроки, серйозний рух вперед. Ну, ще трошечки нам треба побовтатися в цьому болоті.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стелла пояснила, що росіяни роздувають тему наступу на Київ не для самого наступу, а для того, аби підтримувати бойовий дух своєї армії.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг попередила про небезпеку обстрілу Одеси в перший тиждень квітня.