Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як пояснює експерт, передусім треба розуміти, що кожна країна діє у своїх інтересах. Тому, констатує він, демократи і республіканці не можуть поділити проєкт допомоги Україні, тому і Зеленський не йде на поступки полякам, адже він думає про інтереси українських фермерів, бізнесменів, громадян.

«Тому я поки нічого трагічного не бачу. І ми побачили коментарі спікера парламенту, який каже, що будуть вносити деякі зміни у цей проєкт, а після 9-ого будуть ставити на голосування. Скажу відверто, будь-який варіант нам підходить, тому що у нас сьогодні йде війна», - стверджує Георгій Біркадзе.

Але кращий варіант, міркує він, - це отримати ці гроші як грант. Принагідно експерт нагадує, що США теж підписали Будапештський меморандум, і ще й не виплатили нам 200 млрд. Також він додає, що за два роки повномасштабної війни США передали Україні 44 млрд, що аж ніяк не відобразилося на їхньому бюджеті, тому і ці 60 млрд – це так багато для них.

«Чомусь я впевнений, що ми це отримаємо. Якщо ми отримаємо кредити, наприклад, на 20, 30, 35 років, то ці кредити можна брати, і в цьому нічого поганого я не бачу, тому що віддаємо, коли вже заробимо заробили удесятеро більше. У цьому нічого поганого не бачу», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Петросян розповів, чи можливий візит Зеленського у Єреван до Пашиняна.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе назвав причину останніх ротацій в ОП.