Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Володимир Зеленський – це трагічна постать, описати яку міг би раніше лише Шекспір. А хто опише згодом, не знаю. Мені було б дуже цікаво, щоб він, звичайно, написав мемуари і щоб він знявся в кіно про себе, на кшталт «Слуги народу», але в кіно про себе і зіграв би головну роль. Я думаю, він до цього прийде», - зазначає Дмитро Гордон.

За словами журналіста, він був дуже радий, коли Зеленський став президентом, він ним захоплювався і багато допомагав, це нарешті нова, успішна, сильна особа, не замішана в корупцію. Тим не менш, продовжує гість програми, далі йому не сподобалися деякі речі в країні, і він говорив про це відкрито, а потім сказав, що Зеленський для нього помер, через що той образився на нього. Проте, констатує журналіст, не можна не відзначити, як наш президент проявив себе під час війни.

Щодо історії з лицарським переворотом, розповідає він, то справа була така: це був день народження Шустера у Вільнюсі, вони їхали в замок, а дорогою побачили лицарів-реконструкторів і вирішили сфотографуватися.

«І ми з Аваковим синхронно, домовившись, опублікували у своїх інстаграмах цю фотографію з написом: «Так-так, це саме те, що ви думали». Ну, як я тролити вмію, повірте, ніхто так більше не тролить. Ну, все, 3 дні говорили лише про те, що приїхали до Вільнюса спеціально робити переворот. Я тролив їх, а вони думали, що це переворот. Ну, хай. Смішно. А навіщо у Вільнюс їхати, якщо робити переворот? І хто робитиме переворот? Ми з лікарем Комаровським? Гройсман та Аваков? Хто? Так, підходящі фігури для перевороту», - розповідає Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Петросян розповів, чи можливий візит Зеленського у Єреван до Пашиняна.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе назвав причину останніх ротацій в ОП.