Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Сучасна росія – це агресивно-слухняна більшість. Грає кожне слово: і «агресивно», і «слухняна», і «більшість». Звичайно, говорити про те, що вони всі такі – це дурість. Там є достатня кількість розумних, просвітлених, чесних, чистих нормальних людей», - зазначає Дмитро Гордон.

Так, констатує він, частина з цих людей поїхали, частина не хочуть боротися з цією махиною, тому що вона їх перемете за дві секунди, і вони мовчать, судити ми їх не будемо, це їхній вибір, спасибі, що хоч путіна не підтримують. Проте, наголошує журналіст, це справді так, що більшість росіян просто огидні, як і їхня країна.

Також, додає гість програми, він не відмовляється від своїх слів, що росіяни та українці приречені на дружбу. Як пояснює журналіст, справа в тому, що спочатку німці вирізали, вбили, задушили в газових камерах 6 млн євреїв, 1971 року канцлер Брант схилив коліно, покаявся перед євреями за геноцид, і потім радянські євреї почали їхати на постійне місце проживання до Німеччини.

«От і все. Час все перемеле. Я впевнений, що росія покається перед Україною. Впевнений. І в репараціях впевнений, і в тому, що на них чекає крах, впевнений абсолютно. Ось не граю ні хвилини, ні секунди. Впевнений у цьому, бо світ улаштований дуже просто – кармічно. Зло може перемогти у короткій, у короткостроковій перспективі. На довгій дистанції перемогу зла виключено», - підсумовує Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, що спонукає Європу більше допомагати Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував інформацію про підготовку росії до можливого наступу на Харків.