Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Скажу вам відверто, якщо я був би там (ред. – у владі), то не стримувався би, 100% у них забрав і передав би державі. Тому що всі вони накрали у нас з вами, і я взагалі вважаю, що потрібно обов'язково все націоналізувати, тому дуже багато чого було вкрадено, і, на жаль, ніхто сьогодні не говорить, щоби повертати», - зауважує Георгій Біркадзе.

З іншого боку, нагадує експерт, зараз ми бачимо, що у власність держави повернули облгази Фірташа, також повертають багато свердловин і вже навіть говорять про націоналізацію мережі ДТЕК, що було би дуже правильним рішенням.

Отож, констатує він, багато з того, що у нас позабирали у приватну власність, треба повернути державі, але й тут не все так просто. Як пояснює експерт, Європа слідкує за всім, що у нас відбувається, і для неї особливо важливе ставлення до приватної власності, це британське право, воно №1 у світі.

«Тому наші сьогодні не хочуть робити різкі кроки, щоби потім за це не нести відповідальність. А за це можна получити по шапці, можуть відмінити, наприклад, візи, можуть заборонити якусь допомогу. Будь ласка, можу вам нагадати, наприклад, чому Угорщина не отримувала мільярди доларів. А тому, що звинуватили у схематозі Орбана, у відмиванні грошей і віджимі приватної власності. От і все», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гордон заявив, що більшість росіян огидні, як і сама росія, але згодом і вони вибачаться перед Україною за цей геноцид.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував ситуацію із допомогою від США.