Про це він розповів у своєму блозі.

«Ростовська область зараз виконує роль такого собі логістичного хабу для живої сили, для певних боєприпасів, озброєнь, систем тощо. Крім того, там розташована значна кількість цікавих об'єктів, пов'язаних із управлінням якраз російських військ, які діють на окупованих територіях. Тому скажу, що завдавати ударів по об'єктах на території цієї області особливо важливо, і перебільшити їхнє значення неможливо», - зазначає Олександр Мусієнко.

До того ж, додає він, пояснювати, чому потрібно знищувати аеродроми на кшталт «Морозовськ», узагалі зайве, адже там розташовані літаки Су-34. За словами експерта, якщо вивести їх з ладу, то це означає, що на українські міста полетить менше КАБів, і вони не будуть руйнувати оборонні позиції ЗСУ.

«Саратовська область. Там розташований уже добре відомий для багатьох аеродром «Енгельс», авіабаза, яку ніяк не можуть декомунізувати. Уявити собі, що у 21 столітті існують назви десь «Енгельс» і «Енгельс-2», ну, це, звичайно, ще й комічно. Відомо, що на цьому летовищі базуються літаки Ту-95, стратегічні бомбардувальники росії, які завдають ударів ракетами Х-101, Х-555», - розповідає Олександр Мусієнко.

До того ж, пояснює він, «Енгельс» - це аеродром і база, на якій можна виконувати ремонтні роботи великої якості і глибини. Тобто, констатує експерт, таке технічне обслуговування бортів неможливо виконати на інших авіабазах, на «Оленьї» чи інших, які знаходяться за полярним колом.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Как сообщал Знай.ua, Мусієнко прокоментував інформацію про підготовку росії до можливого наступу на Харків.

Также Знай.ua писал о том, что Гордон розповів, як одна фотографія породила чутки про його плани на лицарський переворот в Україні.