Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами експерта, коли він говорить про те, що ще 15 років путін буде жити, буде при владі і буде вести війну, то взяв крайню точку і наголосив. Це у нас, пояснює він, зараз середня тривалість життя чоловіків знизилась до 57 років, а у політичних еліт усе інакше: це кращі можливості, кращі ліки, краще харчування, кращі умови життя.

«Я кажу про реальності. Скільки Трампу зараз років? 77. Він тільки збирається балотуватись на другий термін. Скільки Байдену зараз років? 81. Він тільки збирається балотуватись на другий термін. Тобто до 86 ще, Трамп до 82 років. Вони тільки збираються балотуватися на другий термін», - підкреслює Олесь Доній.

Тому, стверджує ідеолог, ми маємо готуватися до найгірших сценаріїв для того, щоби вміти дати їм відсіч. А якщо ж нація, суспільство, влада готуються до війни на 2-3 тижні, до шашликів у травні, констатує ідеолог, то гріш ціна такій підготовці.

«Потрібно бути готовими до найгірших сценаріїв. 85 років життя путіна - це далеко, на жаль, не найгірший сценарій. Йому зараз 70 років, лише 70 років. Ще 15 років - це 85 років, це вік, у якому Байден лише збирається завершити своє президентство», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Доній – автор Концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що лукашенко зараз каламутить воду, хоча не дуже цього хоче.

Також Знай.ua писав про те, що Ванетик розповів, наскільки ефективною є робота українського посольства в США.