Про це вона розповіла в авторський програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія» для каналу my.ua.

«Я не знала, але я відчувала. Я відчувала, що це не просто порядні люди, це не просто геніальні актори, вони не бояться нічого. Якщо зараз бояться оці всі охлобистіні, оці всі машкови, нікіти михалкови тощо, то вони (ред. – Пугачова і Галкін) ніколи не побоялися. Не побоялися сказати своє правильне слово», - заявляє Тамара Яценко.

Загалом же, пояснює гостя програми, насправді актори дуже залежні від усього, від своїх зарплат, від своєї роботи, і за позицію їх просто виганяють з театрів. Наприклад, зазначає вона, ти не встиг ще сказати «за мир» – вже виганяють, а якщо ще про Україну щось сказати, так узагалі. І те, що Алла Пугачова зайняла проукраїнську позицію, констатує артистка, дуже сильно, вона попрощалася з аудиторією, із замком, з рідними, з усім рідним через путіна.

«Вони думають, що будуть бомбити Україну, а хто їх полюбить? Навіщо? І ми на вірному шляху. Я за те, щоб ніяких переговорів не було. Але, якщо будуть переговори, то наша сторона повинна обирати, що є правда, а що – ні», - підсумовує Тамара Яценко.

Як повідомляв Знай.ua, Горбачов розповів, що «Чорний квадрат» Малевича став справжньою іконою нового мистецтва, він показав, що можна малювати по-новому.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Сільваші розповів про свої проєкти із синім кольором.