Про це вона розповіла в авторський програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія» для каналу my.ua.

«Аншлаги повні. Спробуйте ще квиточок дістати і до театру Франка, і до Лесі, і до Молодого, і до інших театрів. Пішов народ у театр, зрозумів, що повинна якась відрада бути. От ми буквально на днях зіграли виставу, і такі подяки ми приймали, люди дякують: «Спасибі, що ви відволікаєте від негативних цих думок». І люди вже ні тривог не бояться, нічого, ні цих атак не бояться», - розповідає Тамара Яценко.

Також гостя програми повідомляє, що влітку, коли з’явиться більше часу, вона та Ольга Сумська будуть готувати свою виставу, почнуться репетиції, далі – прем’єра, а автор п’єси - Олександр Володарський, прекрасний драматург і сатирик.

Щодо останніх театральних новинок, зазначає артистка, то поки вона ще не подивилася «Конотопську відьму», яка зараз така популярна. Але, розповідає артистка, колись їй пропонували зіграти саме конотопську відьму, тільки вона відмовилася.

«Я відчула, що не повинна цього робити. Мені не дозволяє небо бути відьмою. От янгола я зіграла, у нас вистава була Марії Ладо в театрі Молодому. Янгол-свиня, тобто там тварини грали, і я отримала роль свині. Це дуже цікаво було. Там не всі тварини, але корова була, свиня, вона свиня-філософ, вона такі теми піднімала, що люди повинні жити заради інших і повинні прощати, допомагати, тобто біблійські теми. Мені дуже сподобалась ця роль», - розповідає Тамара Яценко.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загайкевич розповіла, чому фільм «Довбуш» так вистрілив.

Також Знай.ua писав про те, що Сидоренко розповів, хто такі насправді авангардисти.