Про це він розповів у своєму блозі.

Принагідно експерт згадує, що путін раніше вже говорив про санітарну зону. Як він зазначає, санітарна зона - це не військовий термін, санітарно-епідеміологічний, і застосовується він тоді, коли треба означити місце техногенної катастрофи, місце після значних руйнувань внаслідок техногенних катастроф, природніх катаклізмів тощо, місце, яке не придатне для життя.

«Ось це те, на що натякав путін. Тому вони хочуть ось цю прикордонну смугу 30-40 км, скільки дістануть, робити непридатною дійсно. Вони просто зацікавлені в тому, щоби руйнувати, це геноцид, це геноцидна практика війни російської агресії», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Відповісти на це, міркує він, можна новими ударами по російських військових, промислових об’єктах, ВПК, які задіяні в ланцюжку фінансування і забезпечення російської військової агресивної машини у прикордонних регіонах. Це, констатує експерт, змусить страждати російську економіку, і тоді вона не зможе дати достатньо ресурсів окупантам.

«І при цьому, звичайно, ніхто не буде з українського боку завдавати ударів по цивільних об'єктах, як робить агресор. Ніхто не буде бити по цивільній забудові. Удари будуть точними по адміністративних будівлях, по будівлях їхніх МВС, ФСБ, по всьому. Це все має бути. І частота ударів має збільшитись так, щоби постійні звуки вибухів нагадували і в Білгородській, і в Курській областях, що це все спровокував саме путін», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, навіщо Блінкен літав на зустріч до Макрона – через заяви про введення військ в Україну чи в рамках човникової дипломатії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому Україні важливо бити по Ростовській і Саратовській областях рф.