Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Країна терорист запустила свій сценарій Беслана і почала підривати навіть власних громадян. Як ви вважаєте, чи допоможе цей сценарій терористичних вибухів мобілізувати людей?

Перше – ймовірність теракту велика, тому що іншої можливості чинити опір у росії немає. Друге – єдиний інструмент, який у них залишився для того, щоб зібрати людей, - це використати цю історію «бий своїх, щоб чужі боялися».

Але є ще одна історія чи найголовніше в цьому всьому – щойно збір цей відбудеться, вони, враховуючи їхню духовну слабкість (бо це прийдуть духовно слабкі люди), отримають по зубах на фронті, і вони розгорнуться в росію. І ці люди навіть не уявляють, що вони зараз готують.

Тому що обставини будуть саме такими: спочатку буде мобілізація, потім ці люди потраплять на фронт, а потім ці люди створять все для того, щоб зруйнувати росію. Такий план долі.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Тобто до них повернеться все це бумерангом?

Звичайно.

Поки росія готується до мобілізації, Європа готується до війни. Сценарій вторгнення з боку берегів річки Вісла. Чи є загроза того, що терористичний режим піде ва-банк і нападе на Європу?

Ну, слава Богу, хоч готуватися почали. 30 років не готувалися, і нарешті хоч щось зроблять. Ні, такої загрози немає. Але їм не треба про це говорити, хай думають, що вона буде. Провокація чи перевірка у будь-якому разі буде, бо так влаштований фашистський режим. Вони пробуватимуть, але реальної загрози немає. Хоча про це Європі знати не треба. Нехай готуються.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що лукашенко зараз каламутить воду, хоча не дуже цього хоче.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг називала три країни, які готові ввести свої війська до України.