Про це він розповів у своєму блозі.

«Щодня росіяни бомблять наші мирні міста, вбивають мирних жителів. Вчора у Харкові вбили чотирьох, зокрема трьох рятувальників, сьогодні знову є загиблі, знову, так, ще обстріли, ще обстріли, Херсон сьогодні мирний обстріляли, Нікополь, щодня обстрілюють Харків, щодня бомблять. ООН, вийміть банани з вух», - наголошує Михайло Шейтельман.

У цій ситуації, розмірковує він, можна подумати, що російський кореспондент на пресконференції Стефана Дюжаррика почав питати його про засудження ударів, а головне сказав пошепки, щоб представник ООН нічого не почув.

Принагідно експерт згадує недавні слова Зеленського про те, що ті, хто засуджують наші удари по НПЗ росії, мають приїхати до Харкова, подивитися, що відбувається, і вже звідти спробувати щось засуджувати. Очевидно, продовжує він, Стефан Дюжаррик сів, подумав над варіантами, і вирішив, що до Харкова їхати не хоче, краще сказати, що не почув і обмовився.

«Ось треба запровадити міжнародний закон: ви хочете засудити Україну за щось – засуджуйте з Харкова, чи з Нікополя, чи з Херсона. Все, варіантів три. Ну, ще можна із Сумської області. Інакше ми не визнаємо. З Часового Яру. Приїжджайте до Часового Яру, і звідти засуджуєте. Інші засудження не приймаються. І тоді ми перестанемо чути засудження України, просто перестанемо, я певен абсолютно. А поки нехай виймуть банани з вух», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, навіщо Блінкен літав на зустріч до Макрона – через заяви про введення військ в Україну або в рамках човникової дипломатії.

Також Знай.ua писав, що Доній пояснив, чи є шанси на швидке закінчення війни з росією.