Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Одещина. Що чекає на морські порти? Що чекає на центр Одеси?

До питань портів ворог повернеться тоді, коли у цьому буде сенс. Я так розумію, найімовірніше, у період торгів активних, оця вся історія, вони повернуться до цього питання. Для чого? Для Короля пентаклів, точніше для дестабілізації Короля пентаклів. Тобто гроші.

Фактично що зараз відбувається? Ми валимо їхні НПЗ, і ми валимо їх не просто так, це суттєво рушить економіку сусідньої держави, суттєво, це діє набагато навіть ефективніше, ніж санкції наших партнерів. Тобто у них реально починається біда з продажом палива, з оцією всією історією, з виготовленням. Словом, там починається певна економічна печалька.

Вони роблять щодо нас майже те саме. Ну, оскільки у нас немає з вами торгів нафтопродуктами і якоїсь великих кількості НПЗ, ми торгуємо світлом, зерном і аграрною продукцією, отже, це буде мішенню певним чином, те, що перевозе наше зерно, і те, що видобуває тепло і електрику, те, що ми можемо продавати. Це намагання ушатати нашу економіку.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Чи зможуть вони завдати той удар, який хочуть, по нашій економіці?

Не зовсім. Так, вони будуть мати якийсь частковий успіх, але він для них по Сімці пентаклів. Тобто вони отримають менше, ніж вклали і розраховували. Чи будемо ми далі працювати і це буде приносити нам кошти? Так, по Вісімці пентаклів – так. Тобто все одно процес не зупиниться, не вийде у ворога так масштабно завдати такого суттєвого урону.

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан заявив, що мобілізація в росії обернеться проти кремля, в майбутньому у них будуть серйозні проблеми.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг називала три держави, які готові ввести свої війська в Україну.