Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, нічого особливого не відбулося, просто росіяни вже 2 роки війни получають від СБУ по повній, а тепер вирішили вкинути якусь маячню, мовляв, Малюка заочно арештували, а тепер він приїде і його будуть судити. Загалом же, підкреслює він, за Малюка будуть стояти всі українці, тому що це наш найкращий очільник СБУ за весь час.

«Хочу нагадати, коли вони це зробили. А зробили вони це у день, коли вирізали усіх у Бучі і в Ірпіні, на річницю. Це зробили спеціально, дати чортзна-що, щоб відволікти увагу, перенести її, що, ой, ми оголосили Малюка у розшук. Ну, послухайте, Малюку байдуже на всіх вас разом узятих. І ми бачимо, що він може з вами робити», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує і промову російського генпрокурора, який сказав, що ця процедура нічого не дасть. Тобто, констатує експерт, він зафіксував цей факт, сказав, що неможливо, що нічого не вдіяти, але це треба зробити, аби написати в історії.

«Ці дегенерати 300 років пишуть історію, досі написати не можуть. Якусь маячню несуть. Історії немає, культури у них немає, нічого взагалі немає, нічого свого немає. От ви можете мені нагадати, що у них є своє? Нічого немає. Віру вкрали, кухню вкрали, культуру вкрали, історію вкрали», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що фонд на 100 млрд – не надто серйозна сума для такого потужного блоку, як НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, які шанси, що Конгрес все ж таки виділить Україні 61 млрд доларів.