Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, те, що президент Зеленський розповів в інтерв'ю NBC, - це абсолютно правильні меседжі: потрібна зброя, після стабілізації фронту Україна готується відбити російський наступ, який планується на кінець травня, є шанс думати про контрнаступ потім, але все залежить від рівня допомоги.

«Це зараз правильні меседжі, аби питання не загальмувалося. Воно зараз на слуху, потрібно активізовувати і тиснути через медіа, через усі можливі механізми для того, щоби і ATACMS ми отримали. Підкреслюю, що голова комітету з розвідки Сенату США Марк Ворнер в ефірі телеканалу CBS сказав, що їх можуть надати вже наступного тижня», - пояснює Олександр Мусієнко.

Так, констатує він, дехто каже, що цю тему можна закрити, треба просто чекати поставок, але ні, важливо активно про це говорити на всіх можливих майданчиках, всіх, хто має доступ до західних медіа, американських, британських, німецьких, французьких, польських і будь-яких, говорити, наскільки зараз консолідація і активізація Заходу важлива.

«Потрібно говорити і з європейцями, що, дивіться, США активізувались, тому, будь ласка, давайте і ви ще трошки постарайтеся для того, щоби Україна і від Європи, і за чеською ініціативою, і іншими отримала зараз засоби, які допоможуть дійсно цей наступ російський відбити. Тому це абсолютно правильна стратегія», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дикий попередив про майбутні скандали через посилення мобілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як повітряні кулі плутають російські радари.