Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Я взагалі помічаю таке, що поразницькі настрої, втома від війни, дискомфорт від обстрілів, новин, трагедій робить людей недовірливішими, нещасливішими. Але, знову ж таки, країна не просто стоїть у стагнації, вона розвивається, росте, сюди приходять бренди, сюди приходять інвестиції, сюди приходять технології, ми постійно щось будуємо скрізь.

І саме ось цей шматочок екстремальних умов, ці кілька років війни, які ми прожили і доживаємо цього року, допоможуть зробити так, щоб зростання не зупинилося, щоб жодні корупційні схеми, жодні уряди, ні ті люди, які кажуть, що не вигідно, вигідно багато нещасних бідних людей, щоби платити їм маленьку зарплату, вже не спрацює.

Українці вже не захочуть так жити, хто б їм що не пропонував. Вже не зможе депутат роздавати гречку. Навіщо нам потрібна твоя гречка? Ми ходимо у гарні заклади, ми готуємо круту їжу, ми замовляємо страви кухонь усього світу. Люди вийшли та побачили, що можна жити навіть в умовах війни якісно, розвиватися та рости.

Ось ті, хто спіймали в ці роки точку свого особистого зростання, вашого бізнесу, вашої кар'єри, ви знайшли себе, можливо, у Збройних силах або взяли якусь професію, близьку до армії, далі тільки вперед.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як Україна обманює російські радари і змушує ворога даремно витрачати свої ракети.

Також Знай.ua писав про те, що Гай-Нижник заявив, що Україні час розпочати будувати стратегію своєї геополітики.