Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, найбільше ядерної загрози бояться в Індонезії, на Балі, там 73%, у Нігерії 72%, далі йдуть Еквадор, Сирія, Аргентина, Італія, Кенія, Малайзія, Мексика, Філіппіни, Румунія, Косово, зокрема там 55%. На його думку, дивно, що ці країни оцінюють ризик ядерної війни як високий, адже Кенії радше треба бояться голоду та масаїв із списами, бо поруч Руанда.

«А що ж Україна? Третя з кінця. В Україні вважають, що ймовірність ядерної війни висока, приблизно 20%. Але у росії, щоб ви розуміли, воно не далеко пішло, у них 22% вважають, що великий ризик ядерної війни», - повідомляє Михайло Шейтельман.

Також, додає він, 27% українців вважають, що ризику взагалі немає, а оптимістичніші, ніж ми, лише дві країни у світі – це Швеція та Іран, там узагалі лише 10% населення вважають, що ядерна війна реально можлива. На думку експерта, це взагалі дивно з огляду на відносини Ірану та Ізраїлю і те, що Іран у процесі виготовлення ядерної зброї. Також, повідомляє він, Південна Корея не надто вірить у ядерну загрозу, хоча Кім Чен Ин там пихкає, тріщить, пижиться, тужиться.

«Я можу сказати лише одне про це. Це дуже дивна історія, дуже дивна, але мені здається, що у нас імунітет. Ось буває ж колективний імунітет від вірусу чи чогось, а у нас імунітет від ядерної війни. Нам уже третій рік вішають лапшу про те, що по нас прямо завтра застосують атомну бомбу», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай-Нижник заявив, що Україні пора почати будувати стратегію своєї геополітики.

Також Знай.ua писав про те, що Дикий попередив про майбутні скандали через посилення мобілізації.