Про це він розповів у своєму блозі.

«Це потрібно для того, щоби блокувати логістику ворога, оскільки найближчим часом цей міст (ред. – Кримський), ця непотрібна конструкція буде використовуватися якраз для того, аби переміщувати зброю, переміщувати боєприпаси і, знову ж таки, готувати армію окупанта, армію ворога до активізації бойових дій, що, звичайно, потрібно зривати», - пояснює Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, Британія надасть Україні у новому пакеті допомоги Storm Shadow, Зеленський говорив із Байденом про те, що ATACMS точно будуть, залишилися ще SCALP-EG від Франції і, звісно, бажана більша дальність.

«І таким чином можна говорити про те, що з'являться можливості бити по ворожих тилах ворога і, зрештою, провести комбіновану атаку по мосту і не тільки по мосту. Тобто можна буде завдавати ударів по військових аеродромах ворога в Криму, по складах, по тому ж Джанкою для того, аби фактично знищити цю логістичну станцію, логістичну мережу залізничну, щоб у них не було можливостей», - зазначає Олександр Мусієнко.

Отож, підсумовує він, чим більше засобів ураження, чим більше ракет, чим більше ударів по тилах, тим менше доведеться знищувати ворога на лінії бойового зіткнення. Водночас, зауважує експерт, ще невідомо, яку кількість яких ракет отримає Україна, можливо, не так багато, але для певних операцій, для послаблення росіян вистачить і цього.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи активізується ЄС із допомогою Україні, як це зробили США.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи бояться українці та росіяни ядерної війни.