Про це він розповів у своєму блозі.

«Лиха біда початком. У тому сенсі, що, окей, Європарламент це заявив. Тепер справа за виконавчими органами ЄС, як вони це робитимуть, як вони відловлюватимуть росіян, які займаються пропагандою всередині Європейського Союзу. Велика робота чекає на виконавчі органи, сподіваємося, що вони тепер не підкачають», - зазначає Михайло Шейтельман.

Зокрема, розмірковує він, 7 травня буде інавгурація путіна, і хотілося б, щоб цього ж дня зібралася Рада міністрів закордонних справ Євросоюзу, яка й ухвалює свої рішення на тему того, щоб більше не визнавати путіна, адже тоді вона стане легітимною військовою ціллю. А взагалі, зазначає експерт, це рішення дуже важливе на тлі майбутніх виборів у Європарламенті, і путін планує просунути туди своїх кандидатів.

«Це у росіян, ось я одразу кажу, не вийде. Чому? Так, вони в маленькій країні можуть досягти успіху, у них вистачить бабла, вистачить впливу на Словаччину, умовно кажучи. Але Словаччина пропорційно має дуже мале представництво у Євросоюзі, якщо ви порівняєте з Німеччиною, бо там усе пропорційно до населення плюс-мінус. А великі країни росіянам, на мою думку, поки не по зубах», - розмірковує Михайло Шейтельман.

На думку політтехнолога, коли будуть результати цих виборів, ми побачимо новий Європарламент, який якраз і підтверджуватиме такі резолюції, а не спростовуватиме їх.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому заборона на виїзд за кордон не поширюється на українських футболістів.

Також Знай.ua писав про те, що Комаровський розповів, чим відрізняється наша медицина від європейської.