Про це він розповів у своєму блозі.

«Зараз завдання – це зменшити їхні можливості і спроможності до того, щоби бачити ракети, які атакують, бачити дрони. По-друге, щоби підвищити ефективність у майбутньому. Отже, це підготовка до того, щоби зіпсувати окупантам травневі свята», - стверджує Олександр Мусієнко.

Окрім того, додає він, треба ж зіпсувати путіну інавгурацію, можемо бути впевнені, що українські сили привітають його зі святом по-своєму. Загалом же, міркує експерт, можна зробити висновок, що остання атака по Криму – це була комплексна робота по ослабленню ворожого угруповання там, і готується щось набагато більше, сподіваємося, що й удар по Керченському мосту.

А щодо конкретно цієї останньої атаки, розповідає він, то це знову був Джанкой, Гвардійське, де, до речі, розміщені центри зв’язку, збору інформації, системи, які координують загалом роботу зокрема систем ППО, розкиданих по всьому окупованому півострові, є інформація про пошкодження систем ППО, пускових установок, зенітно-ракетних комплексів.

«Рубрика про вибухи і про удари по об'єктах в Криму і не тільки в Криму буде продовжуватись, вона буде набирати обертів. Вона, зрештою, має вийти на той рівень, який ми давно чекали. А ми чекали, що полетять ATACMS, полетять «Нептуни», полетять Storm Shadow, і це все одночасно дезорієнтує, дезорганізує роботу систем протиповітряної оборони ворога, і, як наслідок, посилить ефективність цих атак. Ось це ми будемо бачити, я думаю у майбутньому», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця

Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані

"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі

Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чому непридатні до мобілізації чоловіки мають знову пройти ВЛК.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи планують росіяни такий же наступ, як у 2022 році.