Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, наш міністр енергетики неочікувано заявив, що, виявляється, він ніколи і не відповідав за захисні споруд на об’єктах. За його словами, це просто маячня, він своїми вухами чув на нараді, як пан Мустафа, підлеглий Кубракова, доповідав, як вони роблять захист цих споруд, а тут виявилося, що ні.

«Я оцінюю цю заяву від Кубракова як перекласти з хворої голови на здорову. По-перше, хочу нагадати, що ми сьогодні маємо дуже зруйновану енергосистему. Хочу сказати, що, наприклад, генерації ДТЕК знищено на 80%, якщо брати генерацію Центренерго, то вона знищена на 100%. І потрібно все це відбудувати», - коментує Георгій Біркадзе.

Отож, констатує він, не треба дивуватися і кричати «зрада», коли уряд починає говорити про зростання вартості електроенергії. Принагідно експерт нагадує, що Україна щодня докуповує електроенергію у Європи, а там ціни зовсім інші, тому, відповідно, потрібно щось робити. На його думку, 100% тарифи зміняться, іншого шляху немає, нам потрібні гроші на задоволення нагальних потреб, а також на те, аби відбудовувати зруйноване, а тим часом обмежувати себе у споживанні.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, хто і чому не хоче брати Україну в НАТО.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Горбаль розповіла, навіщо укладати шлюбний договір.