Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, якщо не буде телемарафону, то у нас не станеться ніякого медіахаосу, як сказав депутат Сергій Лещенко. Тим не менш, переконаний він, телемарафон нам усе ж таки потрібен.

«Я не вважаю, що телемарафон повинен бути в мирний час, але, коли у нас іде війна, обов'язково повинен бути телемарафон. Але я вважаю, що там повинні бути телеканали, які можуть критикувати владу. Це дуже важливо, це обов'язково, але ця критика повинна бути справедливою, конструктивною», - пояснює Георгій Біркадзе.

Водночас, додає він, не має бути такого, як на телеканалі «Прямий», після перегляду якого складається враження, що ми маємо тільки єдиного лідера світу, гетьмана, який ніколи не помилявся, який найкращі, на якого потрібно молитись. Окрім того, зазначає експерт, раз і назавжди мають бути заборонені канали, де хоч на 0,0001% можуть пройти якійсь зради, новини про необхідність переговорів з рф, про відновлення відносин із агресором тощо.

«Тому я вважаю, що телемарафон повинен бути, але потрібно туди додати інші канали, які мають іншу точку зору, і це буде критика. Говорити з телеканалів тільки те, що влада така класна, не критикувати, я вважаю, що це несправедливо», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані

Українцям, які прибувають в Норвегію, встановили жорсткі правила – про гостинність можете забути

Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів

Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пальчиков розповів про найнебезпечніші міни, які росіяни маскують під цукерки та іграшки.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи виростуть тарифи не електроенергію через удари з боку рф.