"Єрусалимський округ поліції Ізраїлю вжив необхідних заходів для безпечного проведення церемонії. Сотні співробітників поліції Єрусалимського округу та бійців Магав за сприяння поліцейського підкріплення під керівництвом командувача Єрусалимського округу генерала Дорона Турджемана зранку були в районі Старого міста для забезпечення безпеки території та супроводу процесії та відвідувачів, регулювання руху людей, зберігаючи при цьому безпеку обряду та відвідувачів Старого міста", - зазначив Михайло Зінгерман.

Також він зазначив, що для людей, які не мали перепусток, було обладнано кілька комплексів із тентами та стільцями, де за церемонією можна було спостерігати у прямому ефірі. Щоб потрапити до храму Гробу Господнього на церемонію сходження Благодатного вогню, паломники повинні мати дозволи, видані конфесіям та розподілені за рішенням їхніх глав.

До храму на сходження Благодатного вогню цього року змогли потрапити паломники з України. Віруючі приїхали з Києва, Одеси, Харкова, щоб зустріти Христове Воскресіння на Святій Землі та помолитися за мир в Україні.

Безпеку під час сходження Благодатного вогню забезпечили сотні поліцейських Єрусалимського округу поліції - відео за посиланням.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, священик пояснив цінність Великодня: надія на спасіння.

Також Знай.ua повідомляв, що в Єрусалимі Патріарх Феофіл омив ноги 12 священикам.