Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я хочу підтримати Грузію. Я знаю, що сьогодні відбувається у Грузії. На жаль, мені дуже прикро, що сьогодні влада Грузії взагалі не думає головою. Але хочу сказати, що Україна вас підтримує. Я хочу сказати, що ми вважаємо, що Грузія – це наш улюблений сусід, і вважаємо, що шлях Грузії – це тільки Європа, і по-іншому не може бути», - зазначає Георгій Біркадзе.

А далі, переконаний він, ситуація буде відбуватися так: грузинський гордий народ знесе цього кремлівського посіпаку Іванішвілі і все це кодло з уряду. Експерт підкреслює, що Грузія завжди була і буде обов'язково незалежна, вільна і міцна, але, на жаль, зараз там хвора і дурнувата влада, це відчуття його не покидає всі ці роки.

Принагідно він пояснює, хто такий насправді цей Іванішвілі, адже це людина, яка має мільярди доларів, французьке громадянство і взагалі ненормальну позицію щодо самих грузинів. Зокрема, розповідає експерт, є відео, де Іванішвілі каже: «Ми винні, що показали грузинам, як класно живуть у Європі. Потрібно було не давати грузинам безвіз, потрібно було ізолювати Грузію і народ Грузії, і ми винні в цьому, що ми так зробили, що вони побачили життя».

«Він каже, що вони винні, що люди побачили краще життя. Хто такі тези роздає у своїй країні? Ми знаємо таких росіян, які так думають. Ця людина заробила гроші там (я маю на увазі Іванішвілі), тому він також думає так, як думають росіяни», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Солонтай пояснив, чому лісова галузь потребує децентралізації.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про істинні мотиви Сі Цзіньпіна.