Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Більшість людей надає перевагу готовій їжі, вони самі собі не готують, розумієте? Як українці голосували? Ось симпатичний чоловік. Вони голосують за тих, хто їм подобається, а не хто пропонує програму. Ось так само і в інформаційній сфері. Якщо подобається, якщо викликає довіру людина, їй починають вірити. А це означає в інформаційній сфері, що, якщо людині вірять, то вона талановита як інформаційник чи як пропагандист», - пояснює Наталія Влащенко.

На її думку, ми маємо створювати такі впливові платформи, впливову міжнародну інформаційну корпорацію, яка працюватиме на нас, яка буде переконливою і яку чутимуть. Тобто, констатує журналістка, взяти два десятки талановитих людей, дати їм завдання, і буде результат.

А щодо росії, підкреслює гостя програми, то їхня пропаганда створила фашистську державу, і воюємо ми з цілою імперією: це і держава, і фанатичні люди, і їхній фюрер, і освіта, і культура.

«Ось є одні двері, і у них ви повинні входити, з них виходити, якщо ми вам дозволимо, от і все. Тому, звичайно, не дарма ж такі привілейовані, наприклад, за часів сталінізму були хто? Ідеологи, партійні чиновники та діячі культури. Тому що вони розуміли, хто є посередником між тоталітарною владою та народом», - підсумовує Наталія Влащенко.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чому росії вигідний замах на Фіцо.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи настав час міняти український уряд.