Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«По-перше, хочу вам сказати, що гелікоптери – це небезпечні літаки, але на них літають, і ми, на жаль, маємо дуже-дуже поганий приклад, коли розбилася наша легенда – міністр внутрішніх справ Монастирський і заступник Євгеній Єнін. Дуже велика була втрата для нас», - зазначає Георгій Біркадзе.

А щодо трагедії з Раїсі, пояснює він, то тут треба розуміти, що в Ірані двовладдя: перша вертикаль – це духовний лідер Хаменеї, який стоїть вище за другу – президента, який якраз і загинув в авіакатастрофі. До того ж, додає експерт, Раїсі у майбутньому повинен був стати духовним лідером, такий був план, але, на жаль сталося, що сталося.

«У кожної вертикалі є своя армія, вони між собою, буває, сперечаються, але, буває, у них є діалог. Хочу сказати, що вплив набагато більший має цей духовний лідер, і він сьогодні залишається. У нього з росією дуже гарні відносини, тому нічого не зміниться», - стверджує Георгій Біркадзе.

Скоро, констатує він, в Ірані будуть вибори, і залишається чекати на список кандидатів, бо треба розуміти, що там можуть опинитися і люди зі спецслужб, який лобіює росія і які лобіюють росію. Або, додає експерт, це може бути теперішній віцепрезидент Ірану, це людина, яка і відповідала весь цей час за відносини з росією.

Популярні новини зараз

Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone

"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація

Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ

Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаленко розповів, чи продовжить Байден війну за Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про несправедливість економічного бронювання.

https://youtu.be/tm_g0Qzk6ao