Аналогічне опитування КМІС уже проводив 12-16 жовтня 2023 року, це ж опитування відбувалося впродовж 23 квітня-1 травня 2024 року.

Участь взяли 804 респонденти старші 18 років з усіх районів столиці, які тут на цей момент проживають і зареєстровані. Наразі не йдеться про реальні вибори із реальними кандидатами у боротьбі за крісло мера, але кияни мали змогу обрати одного з 9 потенційних або ж запропонувати свій варіант.

опитування КМІС 23 квітня-1 травня 2024 року

З опитаних респондентів 30% не визначилися, кому би віддали свій голос, але загалом результати такі: найбільша підтримка – В. Кличко (30% серед усіх і 52,5% серед тих, хто визначився), з однаковим рівнем підтримки йдуть М. Порошенко (5,7% і 9,9%), М. Томенко (5,6% і 9,7%), далі О. Доній (1,5% і 2,6%) та інші кандидати.

Порівнюючи результати цього опитування із попередніми, можна помітити, що загалом рейтинги практично такі ж самі, окрім двох винятків. Зокрема, рівень підтримки І. Верещук знизився з 9,9% до 3,8% серед тих, хто визначився, а також більше киян почали обирати «іншого» кандидати (свій варіант) – з 3,2% до 10,4%.

Популярні новини зараз

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Надії більше нема? Пенсіонери не вірять у справедливий перерахунок виплат, що "урізали"

Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що не так із обороною Харківщини.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про несправедливість економічного бронювання.