Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

У мене є відчуття, що в ньому є якраз маг, саме такий неініційований чоловік маг, який взаємодіє з мислеформами, з силою, силою наміру. І таке відчуття, що він до Лондона поїхав не тільки за дипломатичними завданнями, а й познайомитися з цією силою, бо має якийсь потужний зв'язок із британською землею.

І щоб йому зі своєю силою з'єднатися, і щоб це не роздовбало ні його, ні образ, який створив, він поїхав розбиратися, бо він такий маг, містик, дослідник, алхімік. Ось він поїхав справді в алхімічну подорож з'єднуватися із собою. І коли люди там нили, як ми без нього, що ж ми, я думаю, дайте йому вже з собою, бо стільки зробив для вас, хай хоч щось зробить для себе.

Цей алхімік проявлятиметься по-іншому, бо після Британії він матиме цікаву посаду тут. Не стандартна, не те, що ми думаємо про нього, він не повернеться знову головнокомандувачем, він не стане президентом, він не стане політиком.

Таке відчуття, що для нього, під нього готують якесь нове міністерство, якого раніше не було. Мені хочеться сказати, що Міністерство магії, але, напевно, це буде якось таки більш зрозуміло у земних речах.

Популярні новини зараз

Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що найголовніше зараз – це припинити смерть людей у ​​мирних містах та на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Веліар повідомив, коли в росії розпочнуться референдуми про від'єднання.