Про це він розповів у своєму блозі.

«З точки зору того, щоб ізолювати Крим, ми бачимо, скільки ударів завдається, як відпрацьовують вдало наші Сили оборони. Але для цього потрібно забезпечити рівень вогню такий, щоби на тиждень ми отримували 3-4 повідомлення, не менше, про успішне враження тих чи інших об'єктів, про постійні завдання ударів різними системами, дійсно про перебої з логістикою, про погіршення ситуації і в туристичній, і в економічній галузях», - пояснює Олександр Мусієнко.

Окрім того, додає він, потрібно завдавати також і удари по лівобережжю Херсонщини, щоб, коли виникнуть певні умови, розширити там плацдарм від Кринок і далі, щоби було просування, а це зі свого боку підніме бойовий дух ЗСУ, покаже ворогу наші сили і змотивує Захід далі нам допомагати.

«Багатьох це може мотивувати, особливо тих, хто підтримує деокупацію Криму, удари по Криму, це британці, це французи тощо. Тому це важливо робити, і це дає шанси певні відтягти сили ворога, його увагу безпосередньо зі Сходу, з Північного Сходу на Південь. Тому я думаю, що такі удари продовжаться, наші сили будуть надалі працювати в цьому напрямку», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що грузини або мають боротися зі своєю проросійською владою, або вони заслуговують і на закон про «іноагентів».

Популярні новини зараз

Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати

Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами

Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи кине Китай зрештою росію.