Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Те, що переговори йдуть закулісні, неформальні, цього факту заперечувати не буду, інша справа те, що поки що не склалися передумови. Зрозуміло, був розрахунок у тому, що економічний крах, санкції, поразка, невдачі на фронті підштовхнуть росію до зміни позиції. Так не сталося», - пояснює Андрій Золотарьов.

Але й для України, констатує гість програми, незважаючи на проблеми з мобілізаційним ресурсом, з постачанням боєприпасів, озброєнь, ситуація на фронті все ж таки не є критичною.

«Інша справа те, що ось війну починають, коли хочуть, а закінчують, коли можуть. Ось цей момент виснаження сил сторін поки не проглядається, а отже, з урахуванням усіх факторів, бойові дії продовжуватимуться. Так, є ті, хто говорить про те, що війна може закінчитися раптово, але я поки що такої перспективи не бачу», - розмірковує Андрій Золотарьов.

Тому, констатує він, поки що спостерігаємо те, що спостерігаємо. З іншого боку, нагадує експерт, не можна забувати про ризики для Донбасу до осені, якщо росіяни рухатимуться такими темпами на Покровському напрямку. І ключове питання, додає він, полягає в тому, як ідуть справи з резервами, з мобілізацією та пов'язаними з нею скандалами.

Популярні новини зараз

"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими

"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі

Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів

Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що потрібно ЗСУ для повної ізоляції Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Буряченко пояснив, як зробити з українських регіонів злагоджений організм.