Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами експерта, реальні суспільні настрої – це ті, що активні, які воюють, навіть якщо вони не на фронті. І зараз, додає він, у цієї частини населення йде якесь похмілля від патріотизму і від подій останнього часу, а це і відставка Залужного, і яйця по 17, і Резніков, та інше, тобто настрої досить похмурі.

«Частина з них готова боротися та померти, вони попрощалися вже з життям, чимала кількість цих людей. Вони готові, ось вони готові до останнього стояти, і вони готові до останнього рубатися, тому що ось такий у них меседж є, типу більше нікому», - зазначає Олександр Новохатський.

Це, констатує він, 25%, і якщо порахувати у цифрах, то нехай 6-6,5 млн, без жінок, дітей і пенсіонерів – нехай 1 мільйон точно буде. А ось проблеми з мобілізацією, пояснює експерт, виникають через те, що нею займаються не ті люди, не ті, що теж готові воювати і захищати країну. Тобто, зазначає він, йдеться про керівні посади, про чиновників, які сьогодні ухвалюють критично важливі рішення, це люди з іншої категорії, не активної, вони зайняті своєю корупцією, планами покинути Україну, а не тим, щоб захистити.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова зробила розклад таро та розповіла, коли Україна відкриє кордон для чоловіків.

Популярні новини зараз

Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця

"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі

Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода

"На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, чи може російсько-українська війна закінчитися раптово.