Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, з Кринками було би чудово, якби ми вийшли на застосування американських доктрин, коли авіація виконує з артилерією основне вогневе завдання, а піхота і десант заходять проводити операції і зачистки решток ворога і техніки. Це, констатує він, розширило і посилило би наш потенціал, і цього треба прагнути.

«І тому з плацдармом у Кринках треба буде якось визначатися. Ситуація не може бути в такому стані. Зрозуміло, що зараз Кринки виконують важливу задачу зі сковування ворожого угрупування там, щоби агресор не перекидав свої війська на інші напрямки, на той же Схід, на північний Схід, і не діяв там, не посилював свій наступ на тому ж Покровському або Курахівському напрямках», - пояснює Олександр Мусієнко.

Отож, констатує експерт, треба працювати над таким сценарієм: завдавати ударів і по лівобережжю Херсонщини, і по Криму, щоби створити комплексні серйозні проблеми для ворога у питанні логістики і, як наслідок, у забезпеченні російського угрупування на окупованій частині лівобережжя Херсонщини, щоб витісняти їх. Тобто, підкреслює він, тут потрібна комплексна операція.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, чому путін збирає в’язнів на війну і не оголошує велику мобілізацію.

Популярні новини зараз

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, як давно в Європі почалися тенденції до перемоги правих партій, які проти допомоги Україні.