Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Коли радари держави заглядають у твій туалет чи спальню, це суспільство з Джорджа Орвелла, його безсмертних романів. Хотілося б, щоб Малюська їх прочитав – «1984» та «Скотний двір». Або можна звернутися до Кім Чен Ина, він підкаже, як відбувається, коли держава з радарами входить у життя людини з ранку до вечора», - зазначає Дмитро Співак.

До того ж, додає він, після тих відеосюжетів, які розірвали інформаційний простір, де йдеться про жорстоке насильство та знущання над людьми з метою шантажу та здирництва в одній із виправно-трудових колоній нашої країни, у будь-якій цивілізованому світі (а ми ж так прагнемо до Європи) міністр юстиції має піти у відставку.

Як наголошує гість програми, Міністерство юстиції – це дуже серйозний орган державної влади з дуже серйозними повноваженнями, функціоналами тощо. І цей міністр, констатує він, каже, що це все природний процес і це дозволить державі тримати на радарі військовозобов'язаних чоловіків.

«Радари, каже, держава наведе на вас, дякую, що поки що не приціли. Отак би я відповів: «Дякую, пане міністре, що поки ви плануєте на людей, які живуть у цій країні, на чиїх плечах вистояла Україна і ви зокрема, тільки радари направити, а поки що не приціли», - робить висновок Дмитро Співак.

Популярні новини зараз

Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям

В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сакварелідзе прокоментував звинувачення заступника директора НАБУ Гізо Углави у зливі інформації.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, хто допоможе Україні у разі посиленого наступу рф.