Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Я не знаю, що у Трампа в голові, бо він непередбачувана людина. Розумієте, ось Рейган випромінював ці цінності своєю поведінкою, своєю ідеологією, своїм пройденим шляхом і таке інше. Трамп цього не випромінює ні своїм минулим, ні сьогоденням, ні тим, що він заявляє. Спершу він заявив, що путін зробив дуже вмілий тактичний крок, коли напав на Україну. Пам'ятаєте його першу заяву? Який він молодець, який тактичний крок, а зараз бомбив би», - розмірковує Давид Сакварелідзе.

До того ж, додає він, повномасштабної війни за Трампа не було, тому сказати, що він робитиме, складно. З іншого боку, стверджує гість програми, гірше, ніж було зараз, коли нам за пів року не поставили жодного патрона, не буде.

На його думку, єдина надія на маніакальний егоцентризм Трампа, що він головний, нам може пощастити, і тоді він розлютується, а путін в ослабленому стані, і підігравати йому немає сенсу. Також, зазначає ексзаступник генпрокурора, можливо, важко буде перші кілька місяців, коли Трамп спочатку намагатиметься зламати Зеленського.

«Я впевнений, Зеленський не прогинатиметься. Справа тут не в Зеленському, напевно, ми можемо від цього постраждати, щось не отримувати, наприклад, може бути дуже велика криза у нас, ми до цього маємо якось бути готовими. Ми повинні вже готуватися до того, що нам доведеться жити в епосі Трампа, на жаль», - робить висновок Давид Сакварелідзе.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови

Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися

Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що чекає на Крим після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як Швейцарія має намір запросити путіна на другий Саміт миру.