Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, ультиматуми, які путін озвучив напередодні Саміту миру, - зовсім не нові, про цю позицію і раніше говорив офіційний кремль, просто ось вони ще раз наголосили на своїх умовах. І, зрозуміло, констатує він, що українська влада на це не піде.

«І Захід якимось чином мовчатиме на цю тему, тобто особливо не коментуватиме, тому що багато ключових гравців перебувають у стадії неухвалення рішення. Що це означає? Це означає, що є колективне рішення, а є індивідуальне. Гуртом і батька легше бити, є таке українське прислів'я. Насправді я думаю, що ключове рішення буде за Сполученими Штатами Америки. Як вони відреагують, відповідно, так поводитимуться і представники європейських країн», - розмірковує Віталій Дикий.

До того ж, додає він, очевидно, що умови путіна не влаштовують і наших західних партнерів, тому будуть обговорення у пошуку певного компромісу, хоча як він виглядатиме, незрозуміло. Тут же, зазначає журналіст, можна згадати й бажання Швейцарії протягнути на наступний Саміт миру путіна, очевидно, що там, можливо, знайдуть якісь зіткнення.

«Заяви путіна нічого не змінюють. Оскільки він хоче виявити якусь волю в цьому процесі, ну, можливо, це алаверди на те, що відбуватиметься на Заході, я говорю про цілу низку якихось конференцій, які є предтечою пошуку мирного врегулювання», - підсумовує Віталій Дикий.

Популярні новини зараз

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сакварелідзе розповів, що буде з Україною у разі перемоги Трампа на виборах.

Також Знай.ua писав про те, що Дацюк розповів, чи справді Трамп закінчить російсько-українську війну.