Про це він розповів у своєму блозі.

«Це намагання повернутися назад знаєте. Ось ці портрети, які розвішані, ці червоні килими, які вистелюють, ці рукостискання… Не вистачало ще поцілунків у стилі Брежнєва, от було би взагалі шедеврально, хоча обійми були, Кім так намагався путіна обійняти, так притулити до себе міцно, стиснути в обіймах», - зазначає Олександр Мусієнко.

За словами експерта, Кім Чен Ин на своєму троні під час зустрічі сидів упевнено, видно було, як до нього путін тягнеться у своїх позах, бо ж приїхав просити по допомогу. Однак, констатує він, путін сам винен, що довів росію до поточного стану, за якого треба просити саме у Північної Кореї, навіть уже не в Китаю.

Як написало The Times, розповідає експерт, цей візит, звичайно, з холодним розрахунком, тому що росії потрібна зброя і люди. Отож, зауважує він, залишається відкритим питання, чи направить Північна Корея до росії своїх гастарбайтерів, які потім можуть бути там мобілізовані або вимушені будуть підписати контракт, це ж фактично найманці, які піднімуть градус напруги.

«І чекаємо реакції Китаю. Чому вони мовчать? Наскільки їх влаштовує те, що росія і Північна Корея стали стратегічними партнерами? The Times правильно робить акценти. Я погоджуюсь, я казав про те, що зараз стрілки будуть не на Пхеньян, стрілки будуть на Пекін. А що ж Китай робить? А Китаю це подобається? А Китай це влаштовує? Ну, тоді давайте думати про подальші санкції проти Китаю, давайте думати про обмеження проти Китаю, давайте збільшувати військову присутність США в регіоні. Японія, Південна Корея, Філіппіни. Всюди це може відбутися», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов заявив, що друга половина літа щодо бойових дій буде дуже спекотною.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, що результатом Саміту миру має стати більша військова допомога Україні.