Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Щодо бойових дій. Що на нас чекає у липні?

З'єднання Марса та Урана з диявольською зіркою Алголь у самісінькій середині місяця говорить про те, що можуть несподівано бути якісь провокації, вибухи. Звичайно, знову по Україні можуть полетіти всякі ФАБи, буде дуже багато повітряних якихось запусків ракет найбільш диявольських.

Тому що зірка Алголь, з'єднання з Марсом та Ураном. Цього місяця, звичайно, мало не здасться, тобто дуже така складна ситуація. Особливо це відбуватиметься у другій декаді, приблизно з 11 по 20 число, ось така складна ситуація може відбуватися.

Ну, і, звичайно, кинеться в атаку російська федерація, вона ж московія. Дорогі друзі, якщо ви думаєте, що наступ захлинувся біля московії, ні, він тільки почнеться в липні. Усіх можу вас розчарувати, з одного боку.

Популярні новини зараз

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Але, з іншого боку, потішити, що нарешті допомога. І чеська ініціатива до нас таки прийде, Петр Павел, його снаряди 155 калібру, вони таки будуть уже в липні нам дуже серйозно допомагати. Ну, і найголовніша стратегічна боротьба буде у нас на Покровському напрямку, боротьба за шосе життя.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн заявила, що після війни російського прапора над Кримом не буде 100%.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, яким буде головування Угорщини у Раді ЄС.